Online presentatie kansenrapport laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Frankrijk

28-01-2021

Begin

09-02-2021 om 14:30

Einde

09-02-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Volg de online presentatie van het kansenrapport over de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Frankrijk op 9 februari. Dit rapport is gemaakt in opdracht van de Nederlandse ambassade in Frankrijk, RAI Automotive NL en DOET (Dutch Organisation for Electric Transport).

Deze organisaties werken samen in een zogenaamd Partner in International Business Program (PIB) met een focus op slimme en groene mobiliteit in Frankrijk. Zij wilden meer weten over de Franse EV-markt (Electric Vehicle) en de kansen die deze biedt voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Daarom hebben zij The New Drive (Belgi├ź) opdracht gegeven om een kansenrapport op te stellen op het gebied van laadinfrastructuur, smart charging en consultancy in Frankrijk.

Ambitie en marktkansen

Frankrijk heeft de ambitie om tegen het einde van 2021 over 100.000 oplaadpunten te beschikken. Om dit doel te bereiken zullen er veel oplaadpunten geïnstalleerd moeten worden.

Er zijn veel marktkansen in Frankrijk als het gaat om laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Wat slim opladen betreft, zijn er in Frankrijk nog heel wat stappen te zetten. Maar met de opkomst van elektrische voertuigen zal ook de vraag naar smart charging toenemen. De knowhow en jarenlange ervaring van Nederlandse zijde kan een belangrijke toegevoegde waarde hebben. Ook voor consultancy is de jarenlange ervaring van best en bad practices en het feit dat Nederlandse consultancy groepen wereldwijd thought leaders zijn op het gebied van elektrisch vervoer een belangrijke toegevoegde waarde voor Franse partijen.

Datum en tijd

Het rapport wordt op dinsdag 9 februari van 14:30 tot 16:00 uur online gepresenteerd.

Programma

Ontdek de digitale presentatie van het kansenrapport over laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Frankrijk

  • Welkomstwoord: Bram Hendrix - RAI Automotive Industrie NL
  • Introductie: Joannette Polo - Ambassade van Nederland in Frankrijk
  • Presentatie kansenrapport: Christophe Somerhausen - The New Drive
  • Zaken doen in Frankrijk: Guillaume Vanstraelen - Jedlix

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het registratieformulier.

Cookie-instellingen