NKL Kennisshow | Masterclass: Basisset DC-laadinfrastructuur

13-01-2022

Begin

24-05-2022 om 13:00

Einde

24-05-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Samen met marktpartijen, overheden en netbeheerders bespreken we wat er de afgelopen jaren is gerealiseerd en welke uitdagingen er voor ons liggen, nu en in de toekomst.

Na een basisset voor AC-laden heeft NKL nu ook een basisset voor DC-laden opgesteld. DC-laadinfrastructuur is net zo goed een onmisbare schakel in de transitie naar duurzame en elektrische mobiliteit als AC-laadinfrastructuur. Met DC-laders kun je op hogere vermogens laden en dit is onder andere van belang voor logistieke voertuigen (zoals bestelauto’s en vrachtwagens), ov-bussen en taxi’s.

Ben jij van plan om aan de slag te gaan met DC-snellaadinfrastructuur? Wil je weten waarom en welke eisen je hieraan zou moeten stellen? Of ken je de Basisset DC-laden al en wil je een goede introductie in hoe deze te gebruiken? Doe dan op 24 mei 2022 mee aan de gratis Masterclass Basisset DC-laden. Na deze Masterclass heb je onder andere een goed beeld van wat je met de basisset uitvraagt. Leveranciers, netbeheerders, CPO's van snellaadinfrastructuur, regio's en gemeenten en belangenpartijen verbonden aan de Nationale agenda laadinfrastructuur hebben samen gewerkt aan de totstandkoming van de Basisset DC. Speciale dank gaat uit naar o.a. ElaadNL, Fastned, NVDE, BCI, RHDHV, Gemeente Utrecht, Metropool regio Amsterdam Elektrisch (MRAE) en NAL Regio Oost voor hun bijdrage.

Hier kan je je aanmelden

De DC basisset zelf is hier te downloaden

Cookie-instellingen