Webinar Laadinfrastructuur in parkeergarages op 11 mei

11-04-2023 753 keer bekeken

Ben je van plan om een garage of parkeerruimte te bouwen of aan te passen? Hou dan rekening met het aanleggen van laadinfrastructuur. Het aantal elektrische auto’s groeit en daarvoor zijn voldoende laadpunten nodig. Ook in garages en parkeerruimtes.

In een webinar op 11 mei geeft Willem Knol van Bureau Over Morgen uitleg en tips en geeft de NAL regio G4 een toelichting.

In 2030 verwachten we bijna 2 miljoen elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Deze auto’s moeten altijd, overal, veilig en slim opgeladen kunnen worden. Op de eigen oprit, in de openbare ruimte, maar ook in garages en parkeerruimtes. Bij de oplevering of aanpassing van een parkeergarage moet je zorgen voor een goede voorbereiding van voldoende laadpunten. Het is verstandig om hier nu al rekening mee te houden, want na de oplevering is het heel kostbaar om de technische installatie aan te passen of uit te breiden.

Lees hier een interview over de nieuwe richtlijn met Tommy Borger, projectleider semipubliek en privaat laden in Amsterdam en Willem Knol, adviseur duurzame mobiliteit bij Over Morgen.

In een webinar op 11 mei van 15.00-16.00 uur legt Willem Knol van Bureau Over Morgen uit hoe je dit het beste kunt aanpakken en wat daarbij komt kijken. De NAL regio G4 (vier grote gemeenten) is erbij om een toelichting te geven, onder andere over brandveiligheid.

Sluit aan en hoor hoe je je garage toekomstbestendig maakt!

Meld je aan

Cookie-instellingen